16 de octubre de 2006

Más perdidos que nunca...



Aprovechando que ayer noche resucitó mi televisión (empiezo a pensar que mi piso es una especie de triángulo de las Bermudas de los aparatos electrónicos -vídeo, tele...), decidí volver a ver los dos primeros episodios de la tercera temporada de "Lost" cómodamente estirado en mi sofá y a pantalla grande (los vi el sábado por la tarde en mi ordenador). No quiero avanzar nada, pero sólo decir a los fans de la serie que esta nueva temporada empieza fuerte, con más incógnitas que nunca, que esperemos no tarden demasiado en resolverse. Hay un nuevo escenario, mucho más oscuro, que promete dar mucho juego. La historia se complica cada vez más, pero a la vez se hace aún más fascinante, aunque todavía no alcanzemos a conectar los distintos cables que andan sueltos... Y los flashbacks vuelven a ser memorables. Auguro muchas semanas disfrutando como enanos con los habitantes de la isla misteriosa. Ah, y también hay un esperadísimo beso... ¿Adivinan entre quién?
PD: Cotilleo que acabo de leer en internet: Evangeline Lilly (Kate) y Dominic Monaghan (Charlie) han anunciado públicamente que se casarán el próximo verano de 2007 en Hawai, donde se rueda la serie.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei,

per fer passar la depressió del partit d'ahir, em vaig enxufar en vena el 3r episodi de Lost. No és tan bo com els 2 primers, però te moments brutals. ¿Quí collons és realment en Desmond????

També he descobert una nova sèrie que està emetent la abc que es diu Heroes. Només han emès 4 capítols i és la nova sensació a USA. He fet una preview del 1r i el 2n (l'emule treballa més lent del que desitjaria) i realment té molt bona pinta. Una cheerleader indestructible, un oriental capaç de distorsionar l'espai i el temps... Bé, cinc personatges que de sobte descobreixen que tenen super poders i han de variar el transcurs de la història de la humanitat. Visualment m'ha semblat molt ben treballada i quan aconsegueixi veure un espisodi sencer espero confirmar les meves bones vibracions amb la sèrie.
Per cert, els episodis estàn penjats amb subtítols en castellà.

Bé, com diria en Locke, me'n vaig a parlar amb l'illa...

Hugo dijo...

Ei, jo també vaig veure ahir el tercer de Lost. Efectivament, és inferior als dos anteriors, i té moments molt freakies...
Ja miraré això de Heres

Anónimo dijo...

Ja he vist els dos primers de Heroes y les meves sospites es confirmen, son una obra mestra. La sèrie és molt bona. Si continua així donarà molt que parlar.

Així que ja tenim una altra sèrie per fer treballar la mula!!!

Per cert, surt la femme fatal de Brick i segueixo pensant que és molt sexy.