17 de noviembre de 2006

Unos mitos nacen...y otros caen


EUROPA PRESS
BARCELONA
La operación policial contra una red internacional de proxenetas que operaba en el barrio del Raval de Barcelona --que se saldó ayer con 109 detenidos, en su mayoría de nacionalidad rumana-- sigue abierta y no se descartan nuevas detenciones. Se da la circunstancia de que la única persona de nacionalidad española detenida es la popular artista travestida Carmen de Mairena, que pasará próximamente a disposición judicial acusada de alquilar habitaciones en las que se ejercía la prostitución.
Se trata, según la policía, de la mayor red que opera en España y una de las más grandes de Europa, con ramificaciones en todos los países europeos y una red de cabecillas que se desplazaba de una ciudad a otra. La policía pudo detener ayer a uno de ellos, de paso por Barcelona.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic consternat!!!!
Em venen records de fa uns quants anys...
Una vegada, quan treballava a Canal 25 em va regalar un encenedor cutre dels de 50 cèntims que posava en lletres daurades: "Carmen de Mairena, estrella invitada de TV3" (de la seva etapa del Força Barça). Només fallava un detall: feia més de sis anys que no sortía a TV3. En aquella temporada era l'estrella convidada del programa del Toni Rovira (un altre mega-freak). Decadent i entranyable al mateix temps.... A més em va dir que els encenedors només els regalava als nois guapos. Això en aquell moment em va aterroritzar però ara, vist amb distància, crec que es refería a la meva bellesa interior...
Una última d'aquest mite vivent. Sempre que venía a C25 portava a la mà un got de tubo amb un líquid transparent que suposadament era aigua. El que passa és que les seves entrades i sortides del plató eren sospitoses i sempre marxava amb el got mig buit i tornava amb el got ple. Un dia vaig aconseguir olorar el got i era ginebra pura sense gel!!! CON DOS COJONES!!!! Mai millor dit.

Hugo dijo...

Boníssim Ruben!
Per cert, de l'entranyable Toni Rovira ja vaig parlar un cop al meu blog, fa força temps... És un crack, jo abans estava enganzat al seu programa, i el meu personatge preferit era l'home llop! Brutal!

lorian dijo...

ets un cutre, hugo

que si el neng, que si arucitys, enorme programa???, mare meva, per mi el pitjor programa de la tele, amb diferència, i que el programen a cada hora, l'arús i la seva dona, com si estiguesin a casa seva, en fin,... carmen de mairena...¿alguien da más?

sort que et va agradar ficció, això et redimeix...

apa, bon finde!